Velkommen til WOYE’s blog

By november 20, 2013 december 21st, 2013 Bag om scenen, Selvstændighed

En blog om designinspiration og om at være selvstændig digital designer

Måske spørger du dig selv “hvorfor skal verden have endnu en blog” og “hvorfor skal jeg læse denne blog”? Og der er jeg kommet dig i forkøbet. Jeg har nemlig grundigt overvejet min hensigt og listet 3 gode grunde til hvorfor jeg har valgt at starte bloggen op.

Grund nr. 1: Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke er den der deler mest ud af mig selv på nettet. Da jeg startede mit lille firma, oprettede jeg kækt en dedikeret Facebook page til WOYE og troede at nu skulle jeg rigtig være aktiv på de sociale medier….men sådan gik det ikke. Hvis jeg går ind på min Facebook page idag, kan jeg se, at jeg ikke har postet noget siden d. 22 maj -tsk tsk. Derfor har jeg nu besluttet mig for at starte en blog, som kan holde mig til ilden og få mig til at være aktiv på nettet og gøre det, jeg egentlig havde tænkt mig fra starten af.

Grund nr. 2:  Jeg vil gerne dele mine erfaringer som nystartet selvstændig/freelancer med andre, som forhåbentligt kan få lige så meget ud af at læse lidt om mine erfaringer, som jeg har haft af at læse om andres. Jeg har draget utrolig stor nytte af at læse meget ærlige indlæg, om hvor svært det nogle gange kan være, hvor utrolig slidte ens joggingbukser bliver når man sidder og arbejder i dem dag efter dag og hvordan man navigerer i en verden, hvor hverken pension eller frokostordning er noget der indgår automatisk i kontrakten. Der med ikke sagt, at jeg har alle svarene….bestemt ikke – men forhåbentligt kan det inspirere og berolige evt. potientielle freelancere/selvstændige.

Grund nr. 3:  Designinspiration. Det er ikke fordi der mangler designinspirations-sites ude på nettet – bevares, men 3. grund er for min egen skyld (og forhåbentligt også for andre:). Som designer har jeg altid søgt nettet tyndt for inspiration – dette er endt ud i overfyldte desktops, 1000 mapper med screenshots, alt for mange bogmærker og masser af profiler på alle mulige sites, jeg ikke kan huske……Det skal denne blog hjælpe med. Den er til for at samle min inspiration ét sted og forhåbentligt også inspirere andre. Bloggen er også et lille visitkort udadtil hvor jeg kan vise, hvad det er jeg kan lide og hvad det er der driver mig som designer.

…ja, så er der kun at klikke “Publish” og så fanger bordet – så har jeg committet mig til at vedligeholde bloggen – så nu er jeg sådan en, der har en blog.

WOYE har en blog!

Leave a Reply