Så er webshoppen åben – kom indenfor

By juni 11, 2014 november 1st, 2014 Illustration, Plakater

Det er med rystende ben og kriller i maven at jeg kan erklære mine plakater klar til at blive revet ned af hylderne i min lille webshop. ( Husk – du kan stadig købe plakaterne hos Mumuland på Gl. Kongevej, Frederiksberg:). Jeg er utrolig glad og stolt og glæder mig til at kunne betjene dig. 

Lidt facts om plakaterne:

  • De første 2 serier er inspireret af insekter og geometri.
  • Alle plakater printes på 230 gram kvaitets papir – fra mit eget lille hjemmetrykkeri
  • Plakaterne sendes i forstærket kuverter, så I kan få jeres illustrationer uden skrammer
  • Plakaterne bliver printet i et begrænset oplæg på 50 stk og er signeret og nummereret.
  • Du kan betale med Paypal. Du behøver ikke en konto og du kan bruge dit kreditkort til betaling.
  • Plakaterne bliver solgt uden ramme, men formaterne passer til standardrammer

Gå til butikken

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Jeg kan kontaktes på adskellige måder, bla. på mail, Facebook eller også kan du bruge kommentarfelterne nedenfor (-og samtidig bryste dig af, potientielt at være min 2. kommentar her på bloggen:)

Leave a Reply