Plakatbiksen er “Open for business”

By maj 2, 2014 januar 25th, 2015 Plakater

Som nogle af jer allerede ved, så har jeg det sidste stykke tid fiflet med produktion af plakater. I den forbindelse er det mig en fornøjelse at kunne fortælle, at mine plakater nu kan købes i designbutikken Mumuland på Gl. Kongevej på Frederiksberg.

Min skønne veninde Charlotte, der ejer butikken, har været så elskværdig at tage mine plakater ind, og du kan derfor købe tre udvalgt værker i A4 og A3, til den favorable pris af 250 kr. og 350 kr. Plakaterne bliver trykt i et begrænset oplæg på 50 stk, og de er signeret og nummereret.

Har du ikke lige mulighed for at komme forbi Gl. Kongevej, vil det inden længe blive muligt at købe plakaterne alligevel. Jeg åbner nemlig min egen lille webshop, Følg med her på bloggen, og på Facebook, og få besked når shoppen åbner – jeg kan godt afsløre, at der ikke går længe… du kan næsten ikke vente vel?

Så slå et smut forbi Mumuland – for ikke nok med at de har mine plakater, så har de også masser af andre lækre ting og en utrolig sød ejer.

Om mumuland:

Designbutikken Mumuland ligger på Gammel Kongevej 101, lige i smørhullet mellem Værnedamsvej og Meyers deli.

Mumuland har et stort udvalg af moderne dansk design fra fx Finnsdottir, Anne Black, Helbak og Tine Ratzer. Du kan også finde et udvalg af udenlands design fra fx Wu and Wu og smykker fra Tord Boontje.

Mumuland sælger kun smukt design de selv kan li´, det de i virkeligheden gerne vil have hjemme hos sig selv. Mumuland er ret vilde med materialer som porcelæn, træ eller tekstil. Du kan finde vaser, skåle, kopper og lysestager til plaider, lamper, smykker og meget mere.

Fællesnævneren for designerne er, at de alle tænker i klare farver, kombineret med enkle mønstre eller produkterne har et særligt udtryk i sin form. Det er her du finder den perfekte værtindegave, bryllups- eller fødselsdagsgave eller bare den næste gave til dig selv.

Mumuland er åbnet af Charlotte Munk Thalund sammen med hendes bror René Munk Thalund. Charlotte har en fortid som marketingchef og René er bedst kendt for at spille keyboard i det danske band Nephew. Kig ind – du er meget velkommen…

Join the discussion One Comment

Leave a Reply