H for hurraaa – Nyt i plakatbiksen

By oktober 13, 2014 februar 27th, 2017 Bogstavzoo, Illustration, Plakater

Nu er det muligt at bestille navneplakater fra min bogstavzoo. Og som en lille intro til konceptet, kan du læse lidt om hvordan det fungerer og se hvad de her navneplakater er for noget.

 UPDATE: Bogstavzoo er flyttet til deres eget univers: http://bogstavzoo.dk/

For omkring 3 måneder siden lavede jeg en plakat til min søde venindes datter Olga ( læs blogindlægget her) og siden da, har jeg arbejdet videre på konceptet og nu tæller min lille zoo i alt 26 dyr, med flere på vej. Undervejs har søde Ellen, Mathias og Ruben også hjulpet mig på vej og nu har du også mulighed for at bestille din helt egen plakat.

Plakaterne er unikke små værker der er designet specielt til hver eneste barn. Dyrene er naturligvis udvalgt udfra bogstaverne i navnet og herefter bliver de sat sammen så de indgår i en sammenhæng. For at gøre plakaterne endnu mere personlige og unikke, designer jeg 2 ekstra ting ind i plakaten, som er specielle for barnet. I Olgas tilfælde var det majs og godnatgrød, hos Ellen var det cupcakes og bøger, fordi det er netop dét, de elsker. Du kan derfor regne med, at du får et helt unikt lille kunstværk….ja, med mindre der selvfølgelig findes endnu en Olga derude, som er vild med godnatgrød og majs.

Sådan bliver et bogstav født.

 

Hvordan bestiller du?

 UPDATE: Bogstavzoo er har fået nye produkter og priser. Se mere hos Bogstavzoo.dk

Via shoppen

  • Gå ind på Bogstavzoo
  • Vælg “Dyreplakaten” og vælg størrelse på den ønskede plakat. Indtast desuden hele navnet samt minimum 2 ekstra ting som barnet elsker
  • Læg “Dyreplakaten” i kurven
  • Find herefter de bogstaver der indgår i navnet og læg dem i kurven én efter en. Husk, du kan lægge bogstaverne i kurven direkte fra produktoversigten (så slipper du for at gå frem og tilbage mellem bogstaverne:)
  • Når alle bogstaver og “Dyreplakaten” er lagt i kurven, kan du gå direkte til kassen og indtaste leveringsoplysninger
  • Afhængig af hvilken betalingsmetode du vælger (Bankoverførelse eller Paypal) kan du nu gå videre til kvittering eller betaling og herefter fyldes af forventningens glæde.

Via mail

Du er også mere end velkommen til at bestille via e-mail. Send din bestilling til: charlotte@woye.dkI mailen skal du skrive barnets navn samt liste minimum 2 ting som barnet godt kan lide, som efterfølgende bliver designet med i plakaten (list gerne lidt flere end 2 så jeg har lidt at vælge udfra). Skriv også om du ønsker A4 eller A3.

 

 


De tørre facts:
  • Plakaterne koster 600,- + 50,- pr. bogstav (uanset størrelse ( A4 /A3 ))
  • Plakaterne laves på bestilling og printes på 250 gram kvalitets papir.
  • Der kan betales med Paypal og bankoverførelse (og forhåbentlig snart Mobilepay, når vi små internetforretninger må bruge det:)
  • Plakaterne sendes i forstærket kuvert med Post Danmark. Du er også mere end velkommen til at komme forbi og hente dine bestilling på Frederiksberg – så slippe du for at betale for fragten.

Hvis du har brug for at vide mere, kan du læse mere i min FAQ, eller skrive til mig på charlotte@woye.dk.

Gå til Bogstavzoo shoppen
 

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply