Illustration til Olga

By juli 30, 2014 januar 28th, 2015 Bogstavzoo, Illustration, Plakater

Min søde venindes datter Olga har haft sin første fødselsdag og ønskede sig noget til hendes børneværelse i deres nye lejlighed. Og sådan blev min nyeste illustration til.

Plakaten var så sjov at lave og skabte så meget begejstring hos forældre og gæster til festen, at jeg nu går og overvejer om det er noget jeg skal tilføje til min plakatbusiness. Hvad synes du? Tror du, det er noget der kunne være et marked for? Kunne du forestille dig, at købe en plakat?

Og til dig der undrer dig over formålet med majsne og skålene; Det skal jeg sige dig – Olga eeeeeeelsker sin majs og godnatgrød.

 

O for odder

A for abe

Velbekommen og sov godt

…hvis du vil se illustrationen lidt større

Join the discussion 2 Comments

 • Daniel siger:

  Hej Charlotte!

  Jeg ville bare lige sige at jeg synes illustrationen er helt fantastisk!
  Jeg vi i hvert tilfælde gerne bestille 3 af dem til julegaver! ;o)

  Så i hvert tilfælde én stemme herfra for at indlemme illustrationer som disse i sortimentet! ;o)

  Mange hilsner

  //Daniel

  • Tak for de fine ord Daniel og tak for din stemme:) Du skal være velkommen til at bestille 3 til jul. Jeg er stadig i udviklingsfasen, men hvis du stadig er interesseret, er du velkommen til at skrive til mig på charlotte@woye.dk og så kan vi aftale nærmere.

Leave a Reply